Artikelen retourneren

 

Je hebt een herroepingsrecht van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Als je wilt ruilen of retourneren dient het product binnen 30 dagen bij ons binnen te zijn. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Je kan ervoor kiezen om zelf het te retourneren of via ons een gereduceerd tarief van € 5,95 voor retour in Nederland. Je ontvangt dan een retourlink.

 

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

  1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
  2. Bij beschadigde producten, indien het product anders gebruikt is dan nodig om de kenmerken, aard en werking van een product te beoordelen kan de consument aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering.

 

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Bij eventueel gratis retourneren blijft de aansprakelijk bij jouw.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugstorten. Ook de verzendkosten worden volledig teruggestort. Je kunt je retour melden via je (gast)account of gebruik maken van het modelformulier.

Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot je kunt aantonen dat je het product op tijd hebt teruggezonden, welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. In het geval van een CreditCard betaling, wordt het bedrag op de CreditCard rekening teruggestort. Terugbetaling is kosteloos.

Let op: Sommige producten kunnen uitgesloten zijn van retour door veiligheid- of hygienische-redenen. Cadeaubonnen mogen niet geretourneerd worden. Wij accepteren uitsluitend retouren die op de hierboven beschreven wijze zijn aangemeld en waarvan de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd geretourneerd zijn, worden niet geaccepteerd.

 

Pakket vermist of niet ontvangen

Wanneer de bestelling niet is ontvangen of vermist. Vragen wij je dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen, aan ons te melden. Ná 7 dagen kan het helaas niet meer in behandeling worden genomen. Als je ook wat foto's mee kunt sturen gaat het gehele proces een stuk sneller.